Hakkımızda

Hakkımızda SAYAR GRUP Temiz Oda Teknolojileri’ndeki 25 yıllık deneyimiyle konseptten validasyona, projelendirme ve uygulamada sektöre imzasını atmıştır.

Günümüzde standardizasyon, yasamın her alanında olduğu gibi, Temiz Oda Teknolojisi’ndeki planlamada da en önemli etkendir.

Standartlar mantığa, çözümlemeye ve titiz bir incelemeye dayanan sonuçlardır. İyi bir şekilde tanımlanmış ihtiyaçları ve sorunları temel alırlar.

Deneyim ise standartları kesin olarak saptar. Standart ve ekonomik seri üretimin temelinde çözümler ve deneyim yatar.

SAYAR GRUP 1990’dan bu yana oluşan deneyimiyle İleri teknoloji içeren Temiz Oda Teknolojisi tesislerinde, GMP ve FDA Standartlarında, işverenin ihtiyaçlarını analiz etmekte ve doğru sonuçları oluşturmaktadır. Daha iyi üretim Sartları oluşturulması için, her geçen gün yükselen standartlarda oluşturulan kurallar dikkatle takip edilmekte, projelerimizde titizlikle uygulanmaktadır.

SAYAR GRUP
Mimari, Mekanik, Elektrik ve Otomasyon projelendirilmelerinin tümünde hizmet vermektedir.

Buyurucu bir programın, katı zorunluluklarına bağımlı olarak çalışan mühendislerle, hacimleri tasarlayan ve ortaya çıkaran hatları kullanan mimarlarımız, duru ve etkileyici plastik gerçekler yaratmaktadırlar.

SAYAR GRUP Proje Yapımı, Proje Yönetimi, Montaj ve Anahtar Teslimi İnşaat İslerinde faaliyet gösteren lider bir firmadır. 25 yıldır, İlaç ve Kimya Sanayi’nde 30’dan fazla referansa sahiptir. Ayrıca, diğer sanayi yapıları, Lojistik ve Depolama Tesisleri, Ofis ve Rezidans gibi nitelikli yapıların projelendirilmesi ve yapım islerini yürütmektedir.

SAYAR GRUP Müşterilerine;

» Esnek,
» Etkin (verimli),
» Düşük Maliyetli,
» Genişlemeye uygun çözümler sunmaktadır.

HEDEFİMİZ GLOBAL STANDARTLARI GENİŞLETMEKTİR

BİZDEN HABERLER